Despre Mezeluri din Banie

Brandul “Mezeluri din Banie – Pe gustate” este prezent de peste 7 ani de zile pe piața preparatelor din carne din România, produsele fiind preparate în unitatea de producție din inima Olteniei, lângă orașul Craiova.

Prin aprovizionarea zilnică de carne proaspătă de porc, pui și vită din ferme românești, sunt puse la dispoziția clienților atât carne proaspătă cât și preparate din carne cu o varietate mare, plecând de la cârnați, salamuri, până la afumături precum șunci, slănini și alte specialități: mușchi file, kaizer, coastă afumată și alte bunătăți.

Rețetele de preparate din carne sunt păstrate și respectate ca la carte, asigurând constanța în calitate garantând astfel produse preparate după rețete tradiționale.  Produsele sunt afumate la fum natural din lemn de fag, preparatele având un gust savuros.

Misiunea

Mezeluri din Banie – Pe Gustate” a luat naștere în inima Olteniei cu dorința și misiunea de a aduce pe mesele tuturor românilor mezeluri inedite, preparate după rețete de tradiție în mod responsabil și adaptat cerințelor clienților.

Viziunea

Viziunea noastră este să oferim produse de calitate și de a deveni primul brand în recomandările și preferințele oltenilor și a românilor atunci când doresc să consume mezeluri.

De 7 ani pe piata din Romania

Peste 100 de produse!

2000 de clienti unici

2 zone de distributie

10 Angajamente

140 Angajati

Craiova, judetul Dolj